Renovatie sportveld

Het sportveld weer sportklaar maken
Sport en spel is voor ons goed, maar ook voor de meisjes. Spelenderwijs leren hoe je in een team werkt. Bewegen en lol maken, daar willen we voor zorgen.
De vorige aannemer die het sportveld zou renoveren, heeft het niet afgemaakt. Het geld zou op zijn. Wij vinden dat heel erg jammer en hebben daarom besloten om ook voor dit project geld in te zamelen.

Dit is de tekening van het complete nieuwe plan. De aannemer heeft optioneel de overkapping meegenomen. Als stichting hebben wij ervoor gekozen om alleen geld in te zamelen voor de renovatie van de sportvelden en de “tribune”. Het groene veld is een verhard veld voor diverse sporten. Het bruine veld heeft zand als ondergrond.

Renovatie sportveld – fase 1

Het project is opgesplitst in 2 fases. De renovatie van fase 1 is inmiddels afgerond. De aannemer heeft de velden zelf en de naastgelegen trap opgeknapt. Met enige regelmaat ontvingen wij foto’s van de aannemer, deze staan op onze Facebook pagina.

In fase 2 wordt de tribune verder gerenoveerd en het toiletgebouw dat vlakbij de velden ligt opgeknapt. Voor fase 2 zijn de financiën nog niet rond en zoeken wij nog sponsoren of donaties.
Wilt u voor de realisatie van het sportveld fase 2 doneren? Klik dan hier.

Voor de renovatie:

Sportveld niet afgemaakt (1) (Medium)fb_img_1466147376453

 

 

 

 

 

 

Na afronding van renovatie fase 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Renovatie sportveld – fase 2

In het tweede gedeelte van de renovatie wordt het omliggende terrein aangepakt. Er is nu nog een groot hoogteverschil tussen het sportveld zelf en het omliggende terrein. Verder moet de tribune en de gehandicaptenopgang afgerond worden. En de muur die achter het sportveld staat is niet meer stabiel, waardoor er kans op omvallen bestaat.

Via Laurens Steen stemmen wij af met directrice Luzinete en de aannemer over het vervolg van deze renovatie. De onderhandelingen lopen nog, daarom hebben wij op dit moment nog geen concreet bedrag wat deze renovatie gaat kosten.

Wel zijn wij voor deze renovatie geld aan het inzamelen. Wil jij ons helpen om dit project te realiseren? Dan kun je doneren via onze donatiepagina.
Wilt u meer weten over dit project, dan kunt u ook contact met ons opnemen.