Engelse lessen

Tijdens het bezoek van Ilse en René van Loon in 2015 hebben de meisjes zelf gevraagd om deze lessen. In Brazilië is het niet standaard dat er Engelse les op scholen wordt gegeven, zeker niet op de openbare scholen. Terug in Nederland hebben wij als stichting deze vraag omarmt en er een project van gemaakt. Wij hebben een particuliere donateur die het belangrijk vindt dat de meisjes deze wereldtaal leren. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat wij als stichting dan gemakkelijker met ze kunnen communiceren. Deze particuliere donateur betaald de Engelse lessen volledig.

Vanaf donderdag 14 juli 2017 is Christiana Grace Brandt de Oliveira gestart met het geven van Engelse lessen op Casa do Menino. Op dinsdag en donderdag van 15.30 – 17.00 uur krijgen ongeveer 15 meisjes les in de Engelse taal.

Het contract dat met Christiana is afgesloten is dat zij tot het einde van dit jaar 2x per week 15 meisjes les geeft. Daarnaast is er afgesproken dat zij regelmatig foto’s en video’s in de klas maakt en die naar ons stuurt. En we ontvangen maandelijks een rapport met de voortgang van de meisjes.

Foto’s en filmpjes die gemaakt worden in de lessen zijn te vinden op onze Facebook pagina!