Kerstmarkt 2017

Het is bijna een traditie dat we ieder jaar op de kerstmarkt in Haaksbergen staan. Op zondag Ook op zondag 17 december 2017 hadden wij een prachtige kraam op de markt. Ook dit jaar waren wij erg tevreden over de plek. We waren goed te vinden en zoals ieder jaar: de kraam was zo goed als leeg aan het einde van de dag.

 

 

We zijn gestart met een kraam vol met bloemstukken. Een andere traditie die ondertussen bij de kerstmarkt hoort is de workshop die Ans Leussink van Erve Bloemena verzorgt. Op zaterdagmiddag voorafgaand aan de kerstmarkt worden door diverse vrijwilligers de mooiste bloemstukken gemaakt, die wij vervolgens weer mogen verkopen. Ans en Jan Leussink verzorgen de gehele middag en voorzien iedereen van een drankje en een hapje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast de bloemstukken verkopen wij ieder jaar jam, courgettezoetzuur, appelchutney, koekjes en andere handgemaakte kerstspullen. Deze spullen worden door vele vrijwilligers gemaakt en voor de verkoop ter beschikking gesteld.

En als bonus en dank voor iedereen die onze kraam bezoekt schenken wij altijd een heerlijk kruidenbittertje voor de liefhebbers. Hiervoor vragen wij niets, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Vol trots kunnen wij zeggen dat de kerstmarkt een mooie opbrengst heeft gehad, namelijk € 800,-.
Het harde werken van alle vrijwilligers wordt door deze mooie opbrengst beloond.

Iedereen bedankt voor zijn of haar inzet!