Ik ga op reis en ik neem mee….stroopwafels!

Stroopwafels? Ja, stroopwafels! Een oer-Hollandse lekkernij die wij willen uitdelen in het kindertehuis. Daarom gaan er bijna 100 stroopwafels mee in de koffer. Gelukkig dragen we in Brazilië zomerkleding, dus ruimte genoeg voor deze traktatie.
Naast stroopwafels, kleding en de gebruikelijke bagage, gaat er nog een speciaal item mee in de koffer. Wil je weten wat dit is? Hou dan de nieuwsberichten op onze vernieuwde website in de gaten.

De reis komt nu dichterbij. Morgen (maandag 7 oktober) vertrekken we naar Schiphol en overnachten daar. De vlucht vertrekt om 8.45 uur naar Natal en heeft een tankstop in Kaap Verdië. De aankomst in Natal is ongeveer om 17.40 uur Braziliaanse tijd. Het is daar 5 uur eerder, dat betekent dat het in Nederland 22.40 uur is. De eerste nacht slapen we in Ponta Negra – Natal. Op woensdag worden we door zusters Luzinete, zuster Márcia en de chauffeur van het kindertehuis opgehaald en naar Campina Grande gebracht. We zijn benieuwd naar het welkom dat ons te wachten staat. Van het tehuis kreeg ik afgelopen woensdag een e-mail dat de meisjes en de leiding naar onze komst uitkijken. Wij verblijven tot en met zaterdag 12 oktober in het kindertehuis om vervolgens van een strandvakantie in Pipa te gaan genieten.

Naast het voorbereiden van de reis hebben wij de afgelopen weken hard gewerkt aan onze nieuwe website www.casadomenino.nl. Een nieuwe uitstraling en voor ons is deze site gebruiksvriendelijker om bij te houden. Met dank aan de bedrijven Hith BV en IDHD die hebben geholpen om de site tot stand te brengen. Ook is er een pagina op facebook aangemaakt, waar wij de laatste nieuwtjes met iedereen willen delen. Tijdens mijn bezoek aan het kindertehuis probeer ik regelmatig een verslag te plaatsen van wat wij hebben meegemaakt. Dit is afhankelijk van een internetverbinding en het programma dat de zusters voor ons hebben opgesteld.

Tot zover mijn update over de reis van mijn man en ik naar Brazilië. We gaan verder met de voorbereidingen en houden jullie uiteraard op de hoogte.

Met vriendelijke groet,
Ilse van Loon – de Ree